Op zoek naar autobus?


    
autobus

Vrachtwagen - autobus - autocar FOD Mobiliteit.
Vrachtwagen - autobus - autocar. De categorieën C, C1, CE et C1E vormen samen de groep C. Het betreft voertuigen die gebruikt worden in het raam van het transport van zaken, bij voorbeeld vrachtwagens. De categorieën D, D1, DE et D1E vormen samen de groep D.
Autobus en Autocar autocontrole.
Autobus en Autocar. ENKEL OP AFSPRAAK Maak een GRATIS afspraak via deze website www.autocontrole.be. EN VERGEET NIET, u mag u al aanmelden/afspraak maken vanaf 2 maanden vóór de uiterste geldigheidsdatum van uw huidig keuringsbewijs. Wacht dus niet tot het laatste moment om een afspraak te maken.
autobus - WikiWoordenboek.
Duits: Bus de m, Autobus de m. Engels: bus en, autobus en. Frans: autobus fr m. Italiaans: autobus it m. Pools: autobus pl m. Russisch: автобус ru m. Slowaaks: autobus sk m. Spaans: autobús es m. Tsjechisch: autobus cs m onbezield.
Autobus - Wikipedia.
Deze bussen hebben dan ook maar weinig zitplaatsen, waardoor de capaciteit hoger is en het in- en uitstappen sneller gaat. Opmerkelijk is dat de bussen vaak veel breder zijn dan gewone bussen. Dat kan omdat de bussen niet op de openbare weg komen.
Home - MULTIOBUS - Autocars Autobussen.
MULTIOBUS, STERK IN PERSONENVERVOER. Als betrouwbare partner van De Lijn zet MULTIO BUS meer dan 100 lijnbussen - waarvan 12 100 elektrisch - en 220 chauffeurs in om reizigers dagelijks naar en van school, station, werk, de markt, te vervoeren.
Tweedehands autobus, 465 advertenties voor autobus, tweedehands bus te koop.
Belangrijkste merken autobus.: Mercedes, MAN, Iveco, Solaris, Setra, Irisbus, Renault, Volkswagen. Bus - BusEen bus, of bus, is een wegvoertuig van de zware vrachtwagenfamilie bestemd voor het openbaar personenvervoer of TPV openbaar personenvervoer .De bus is een stedelijk of voorstedelijk vervoermiddel, in tegenstelling tot de touringcar die interstedelijke verbindingen biedt.
en autobus - Vertaling naar Nederlands - voorbeelden Frans Reverso Context.
Het Comité ziet ook in dat een vermeerdering van het aantal reizen per autobus en touringcar van belang kan zijn voor aan het vervoer gerelateerde sectoren. en touringcar van belang kan zijn voor aan het vervoer gerelateerde sectoren." Il est possible rejoindre le château en autobus.
Parmentier Autobus Busvervoer op maat.
Tijdelijk of langdurig, Parmentier Autobus zorgt voor de beste vervoersoplossing op maat van uw bedrijf via een betrouwbare vloot van autobussen. Bekijk onze oplossingen. Een duurzame vervoersoplossing die uw bedrijf, organisatie of gemeente op lange termijn vooruithelpt, steunt op een doordacht mobiliteitsplan.

Contacteer ons