Meer resultaten voor bussen


    
bussen

Bussen Belgium.be.
Fietsers en voetgangers. Current Page: Bussen. Bussen worden gebruikt om personen te vervoeren. Een bus is een voertuig met minstens negen zitplaatsen. Er zijn twee types bussen te onderscheiden.: bussen met maximum zestien zitplaatsen. bussen met meer dan zestien zitplaatsen.
Autobus - Wikipedia.
Deze bussen hebben dan ook maar weinig zitplaatsen, waardoor de capaciteit hoger is en het in- en uitstappen sneller gaat. Opmerkelijk is dat de bussen vaak veel breder zijn dan gewone bussen. Dat kan omdat de bussen niet op de openbare weg komen.
Autocars Onze Bussen - Vermeeren Travel.
Voor en met bedrijven. bel ons: 056 71 28 85. Autocars Vermeeren - Reisburo Vermeeren. Voor en met bedrijven. Vanhool Astromega TDX 27 - 90 plaatsen. 3 sterren configuratie. USB aansluitingen per stoel. Lions Coach Euro 6 - 50 plaatsen.
Beschikbaarheid bussen Anzegem.
UiT in Anzegem. Gemeenteraadsbeslissing 16 december 2019 inzake algemeen gemeentelijk retributiereglement en overeenkomst tussen gemeentebestuur en de Anzegemse scholen die beroep wensen te doen op leerlingen vervoer gepubliceerd op 19/12/2019. Overeenkomst Anzegemse scholen en gemeente Anzegem 2020-2025 gepubliceerd op 19/12/2019.

Contacteer ons