Op zoek naar huurwoningen?


    
huurwoningen

De grootste aankoop van uw leven doet u toch niet alleen?
Wij gaan voor je aan de slag. De grootste aankoop van uw leven doet u toch niet alleen? Laat u bij de aankoop van uw woning adviseren, begeleiden en ondersteunen door één van de ervaren aankoopmakelaars bij Van Kleef NVM Makelaars. Met ruim 19 jaar ervaring kennen wij de Rotterdamse markt als de beste. U heeft keuze uit 3 verschillende aankoopmodules. Bekijk onze aankoopdiensten. Op zoek naar een taxateur? Wij zetten het op een rij. Van Kleef NVM Makelaars heeft gecertificeerde taxateurs in dienst die een taxatierapport verzorgen waarbij kwaliteit gegarandeerd is. Onze taxatierapporten zijn officieel erkend door het Nederlandse Wonen Waarde Instituut NWWI. Wist u dat de kosten van de taxatie indien gebruikt voor het aanvragen van een financiering fiscaal aftrekbaar zijn? Bekijk onze taxatiediensten. Droomwoningen in Rotterdam en omstreken. Bergweg 117 ABCD. 3037 ED Rotterdam. € 850.000,-, k.k. 3192 XV Hoogvliet Rotterdam. € 337.000,-, k.k. Willem Buytewechstraat 229 D. 3024 XL Rotterdam. € 250.000,-, k.k. Heemraadssingel 327 d. 3023 BH Rotterdam. € 475.000,-, k.k. Heemraadssingel 327 c. 3023 BH Rotterdam. € 500.000,-, k.k. Heemraadssingel 327 b. 3023 BH Rotterdam. € 500.000,-, k.k. Heemraadssingel 327 a. 3023 BH Rotterdam. € 525.000,-, k.k. Heemraadssingel 327 e.
Conformiteitsattest huurwoningen Gemeente Leopoldsburg.
er op het attest expliciet een kortere geldigheidstermijn vermeld staat. Je kunt een conformiteitsattest aanvragen bij de gemeente.: voor huurwoningen of ter beschikking gestelde woningen als er een hoofdverblijfplaats gevestigd is. voor ongeschikt of onbewoonbaar verklaarde woningen die weer in orde gebracht zijn.
huurwoningen
Conformiteitsattest voor huurwoningen - Herselt.
Omgeving en wonen. Conformiteitsattest voor huurwoningen. Het conformiteitsattest is een officieel document dat de gemeente kan afleveren en dat garandeert dat de huurwoning minstens aan de minimale normen van veiligheid, gezondheid en woonkwaliteit voldoet, zoals in de Vlaamse Wooncode wordt omschreven.
huurwoningen
Conformiteitsattest huurwoningen - Gemeente Kampenhout.
U kunt een conformiteitsattest aanvragen bij de gemeente.: voor huurwoningen of ter beschikking gestelde woningen als er een hoofdverblijfplaats gevestigd is. voor ongeschikt of onbewoonbaar verklaarde woningen die weer in orde gebracht zijn. U kunt het attest aanvragen bij de gemeente.
makelaar leiden
Sociale huisvesting: inschrijving en toewijzing Belgium.be.
Sociale huisvesting biedt verschillende mogelijkheden, gaande van goedkope huurwoningen tot koopwoningen en sociale bouwgronden. Om ervoor in aanmerking te komen, moet u voldoen aan bepaalde voorwaarden. Omdat de steun per gewest, provincie, stad en/of gemeente geregeld is, kunt u hiervoor het best contact opnemen met de huisvestingsmaatschappij die bevoegd is voor het gewest waar u woont.
huurwoningen
Conformiteitsattest huurwoningen - Wemmel.
De vergoeding mag niet meer bedragen dan 62,50, euro voor een zelfstandige woning en 62,50, euro voor een kamerwoning, verhoogd met 12,50, euro per kamer, met een maximum van 1.250 euro per gebouw. Belasting op de aflevering van een conformiteitsattest. Conformiteitsattest voor huurwoningen.
huurwoningen
Kwaliteitsbewaking van huurwoningen - Lokaal bestuur Boom.
Kwaliteitsbewaking van huurwoningen. Kwaliteitsbewaking van huurwoningen. De gemeenten willen samen met IGEAN de eigenaar-verhuurder van een huurwoning aanzetten om de kwaliteit van de woning te verbeteren. Want iedereen heeft recht op een kwaliteitsvolle woning. Daarom dient iedere woning aan een aantal minimale veiligheids- en gezondheidsnormen te voldoen.
huurwoningen
Conformiteitsattest huurwoningen Gemeente Zandhoven.
Als eigenaar-verhuurder kan je een document conformiteitsattest aanvragen waaruit blijkt dat de huurwoning aan de woningnormen voldoet. Het aanvragen van een attest is vanaf 1 januari 2020 verplicht voor huurwoningen ouder dan 50 jaar die een nieuwe inhuurname hebben. Het attest is geen verhuurvergunning en is dus niet verplicht bij het verhuren van een woning.
huurwoningen
Is de huurwoning in orde? Wonen Vlaanderen.
De huurder mag van dit keuzerecht geen misbruik maken door bijvoorbeeld herstel te vragen terwijl de kosten zeer hoog zijn, of door ontbinding te vragen terwijl het probleem makkelijk te herstellen is. De huurder kan bij de gemeente waar de huurwoning gelegen melding maken van de gebreken in de woning en kosteloos een procedure ongeschiktheid/onbewoonbaarheid opstarten.
huurwoningen

Contacteer ons