Zoeken naar personenbus


    
personenbus

Personenbus huren Bultman Verhuur.
Door alle toepassingen zorgen we dat u een aangename rit kunt maken in één van onze bussen. Door ons ruime assortiment hebben we altijd een personenbus die past bij uw wensen. Dus bent u op zoek naar een personenbus zonder chauffeur?
PERSONENBUS HUREN ROERMOND - MEGABUS.
PERSONENBUS HUREN ROERMOND. Een personenbus huren in Roermond was nog nooit zo eenvoudig! Een fraaie personenbus huren doet u snel en eenvoudig bij Megabus. Megabus hanteert de scherpste prijzen in de regio en beschikt bovendien ook over een uitgebreid wagenpark.
Nissan E-NV200 Evalia personenbus.
Onze Nissan E-NV200 hebben we als bestelwagen en als 7-zits personenbus in ons wagenpark. De zogenaamde Evalia -personenbus" kan dus zeven personen vervoeren en heeft dan nog wat beperkte kofferruimte. De Nissan E-NV200 Evalia heeft een rijbereik van 200 tot 250 kilometer en kan in een half uurtje opgeladen worden aan een snellaadpaal.
Personenbus 9 persoons Autoverhuur de Mulder.
Voor het huren van dit voertuig vragen wij om een kopie te maken van uw rijbewijs bij het ophalen. De minimale leeftijd voor het huren van een personenbus is 18 jaar en een geldig rijbewijs. Onze verhuur prijzen zijn exclusief brandstof diesel.
Personenbus - Autopallas.
Leeuwarden: 058 - 288 60 30 Groningen: 050 - 549 39 91. Autoverhuur Toggle Dropdown. Personenauto's' Bedrijfswagens Aanhangwagens Personenbus current. Weekendje weg met vrienden? Een dag met het voetbalteam op pad? Huur een personenbus van Auto Pallas en begin je reis goed.
Minibus of 19 personenbus huren? Bakker Travel.
Bedrijfs -of personeelsfeest. Touringcar huren voor schoolreizen. Spelen Indoor Outdoor. 31 0 75 - 621 75 37. 19 persoons bus huren. U wilt graag met een groep vrienden ergens naartoe en graag met zijn allen samen aankomen? In plaats van allemaal met eigen vervoer te rijden, is het een goed idee om een minibus te huren met een chauffeur.
personenbus
Blog Marktplaats Zakelijk Veilig en Succesvol Help en Info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over Marktplaats Werken bij Perskamer Adevinta 2dehands 2ememain Sitemap. Marktplaats is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Personenbussen: 9 6 persoons Shortlease vanaf 1 maand. Join.chat.
Dé laagste prijsgarantie bij shortlease. Home Shortlease Personenbus. Wanneer je meer dan eens met een groter gezelschap op stap gaat, is een personenbus het ideale vervoersmiddel. Of je nu met een groep naar een project moet, of met een stel op wintersport gaat, een personenbus biedt uitkomst.

Contacteer ons