Zoeken naar minibus


    
minibus

Huur Minibus Ninove Car Center Ninove.
Huur een minibus voor negen personen. U trekt misschien met een groepje of met de hele familie ergens naartoe? Wist u dat u voor de huur van een minibus in Ninove ook bij ons kunt aankloppen. Wij geven u hieronder graag alle specificaties van de minibus bij Car Center Ninove.
Tweedehands minibus, 114 advertenties voor minibus, tweedehands volkswagen bus te koop.
Bent u op zoek naar de goedkoopste bedrijfswagen? Europa-Vrachtwagens.nl is de juiste plaats voor het kopen van een goedkope minibus. Als u op zoek bent naar een minibus, vindt u deze tegen de beste prijs tussen onze advertenties voor vrachtwagens.
Auto, auto voor dubbel gebruik of minibus FOD Financiƫn.
In het geval dat het echter gaat om een ander vervoermiddel dan een auto, een auto voor dubbel gebruik of een minibus, of indien u niet de eigenaar bent van het vervoermiddel zie antwoord op vraag 3 voor meer details, mag de afstand van woonplaats tot de werkplaats die men in rekening brengt niet langer zijn dan 100 km enkele reis.
Minibus huren Rent Go.
Een minibus huren. Waarom onze minibussen huren? Rent Go is een dynamisch team dat graag garant staat voor service, kwaliteit, netheid, comfort en dit tegen een eerlijke prijs. Onze wagens zijn volledig uitgerust, inclusief extra ruime koffer en dit zonder meerkost.
mercedes minibus belgie tweedehands Zoeken naar een tweedehands auto De Parking.
Mercedes Vito Minibus 2.1. Mercedes Vito Minibus 2.1. Mercedes Vito Minibus 2.1. Toevoegen aan favorieten. Maak een alert. Verbergen of Deze advertentie melden. Mercedes Vito Minibus 2.1. De autogeschiedenis controleren. minibus 8 pl. Mercedes Vito Minibus 2.1. Toevoegen aan favorieten.
Maxus EV80 Minibus Maxus EV80 Minibus leasen bij DirectLease.
De Maxus EV80 Minibus is uitgerust met vooraan drie zitplaatsen. Achterin de minibus is er een mogelijkheid voor, twee rijen met drie stoelen of drie rijen met twee stoelen. In beide varianten is er ruimte voor negen personen in de Maxus EV80 Minibus.
Tweedehands minibus: 120 advertenties minibussen kopen op Via Mobilis.
Minibus Mercedes Sprinter 311 2.2 CDI L3H2 Rolstoel Lift BPM Vrij, Excl. BTW Invalide Vervoer Triflex Ombouw Combi/Kombi/9 Persoons/9 P. 2011 460 183 Km. 16 CAR DISCOUNT. Minibus Nissan Minibus 2.5dci 74kw l2 h2 personenbus ideaal voor ombouw euro 4.
EV80 Minibus Maxus. Untitled-1. arrow-down-white. arrow-down-white. Asset 1. Asset 3. Asset 1. social. social. social. social. Untitled-2. Asset 1. Asset 2. Untitled-2. Asset 2. Asset 4. social. social.
De elegante belijning op de flanken en deuren, die naadloos overgaat in de herkenbare neus, geeft de EV80 Minibus een dynamische look. De frisse verschijning van de EV80 Minibus vormt tegelijkertijd het ideale uithangbord voor je logo, je contactgegevens en andere vormen van personalisering.

Contacteer ons