Op zoek naar verhuur?


    
verhuur

verhuur schrobmachine
Verhuur van keukenmateriaal.
Discobar set 1. Opblaasbare tent - Podium Overkapping. U bevindt zich hier: Home 1 Shop 2 Verhuur tenten en feestmateriaal 3 Keukenmaterialen en catering 4 Keukenmateriaal. Door grote drukte kunnen we nu geen bestellingen via het winkelmandje aannemen. Via mail kan er wel steeds een offerte worden opgevraagd, wij helpen dan zo snel mogelijk. Tot 15 juni is onze agenda volledig volzet. Dank voor het begrip. Verhuur van keukenmateriaal. Als cateraar of event organisator bent u steeds opzoek naar de juiste partner voor de verhuur van keukenmateriaal en feestmateriaal. U weet maar al te goed dat niet alleen de event uitrusting op de event locatie in overeenstemming met het doel moet zijn, maar dat het ook belangrijk is dat alles achter de schermen van uw event goed geregeld is. Daarom is het belangrijk om keukenmateriaal te huren die aansluit bij de behoeften van uw klant. Blitzz speelt hier graag op in en is de event leverancier in de verhuur van keukenmateriaal en andere feestmaterialen.
Bestelwagen huren Genva.
6Pl 4m Volkswagen Transporter L2 trekhaak. Vanaf € 55,66., 7Pl 7,5m, Ford Transit dubbele cabine Trekhaak. Vanaf € 65,34., Open Ford Transit 3Pl trekhaak laadbak. Vanaf € 75,02., 5Pl Kipper Ford Transit trekhaak open. Vanaf € 84,70., Bekijk alle Bestelwagen huren.
afvalcontainer verhuur
Als bedrijf kunt u een papier/karton container huren bij Afzetbak.nl. Wij zorgen ervoor dat de container volgens afspraak wordt geplaatst, en u kunt zich bezig houden met het uitvoeren van uw sloop werkzaamheden. Voor elke klus in Nederland kunt u Afzetbak.nl inschakelen, wij leveren namelijk door heel Nederland papier/karton containers voor de zakelijke markt. Hoe werkt het huren van een papier/karton container? Het huren van een papier/karton container is eenvoudig zelf online te regelen. Via de website Afzetbak.nl kies je de juiste container voor jou klus, in dit geval gaat het om een papier/karton container. Kies vervolgens het formaat papier/karton container, deze is beschikbaar in de formaten 3m, 6m, 10m, 10m gesloten, 20m 40m. Vervolgens geeft u aan waar en wanneer de afvalcontainer voor papier/karton geplaatst kan worden. Wij zullen de container op het gewenste moment proberen te plaatsen. Zodra de afvalcontainer geplaatst is vult u deze met het papier/karton. De container mag 6 weken op locatie blijven staan, maar als u eerder klaar bent kan de container eerder opgehaald worden.
VERHUUR Mijnsite.
AMJ Cars trucks BV. Specialist in verhuur, verkoop en service van bestelwagens sinds 2010! Use tab to navigate through the menu items. Kleine of grote verhuis? Bij AMJ Rental heeft u de keuze! Dacia Dokker € 59 dag. Lengte laadruimte: 188 cm Breedte laadruimte: 141 cm Hoogte laadruimte: 119 cm 75 KM per dag gratis.
Aanmoedigingspremie voor verhuur aan een sociaal huurkantoor - Stad Geel.
Huren en verhuren. Aanmoedigingspremie voor verhuur aan een sociaal huurkantoor. Aanmoedigingspremie voor verhuur aan een sociaal huurkantoor. De stad Geelmoedigt verhuurders die hun woning ter beschikking stellen via het Sociaal Verhuurkantoor aan met een premie. Afhankelijk van het type woning wordt een premie uitgekeerd tussen 1 200 en 2 000 euro.
Huurmateriaal Verhuur Feestmateriaal Remmerie.
Huur uw feestmateriaal via Verhuur Remmerie uit Kortrijk. Wij verzorgen uw bedrijfsfeesten, communiefeesten, party's, verenigingsactiviteiten, huwelijksfeesten, tot in de puntjes. Onze service en inzet zijn onklopbaar! Alle prijzen excl. btw 21 en leveringskosten en gelden voor 4 dagen bv afhaal op vrijdag, retour op maandag.
Verhuur Wim Bax - Verhuur verkoop van bouwmachines bouwmaterialen.
Over Wim Bax. Verhuur van machines en gereedschappen. Bekijk volledige alfabetische lijst. Hijs-, hef stutwerken. Reiniging, ontvochtiging, sanitair verwarming. Wim Bax bvba. Hoge Mauw 870. Ma - Vr: 07u00 - 18u00. Za: 07u00 - 12u00. Bel 0486 95 39 32.
Verhuur - Van Hove Garages.
Onze verhuurservice vindt u in elk van onze 4 vestigingen. Ook als particulier huurt u moeiteloos een minibus of bestelwagen. Van Hove Mobiel NV. 32 0 3 420 00 79. Verhuur mogelijk vanuit onze 4 vestigingen. Maandag tot vrijdag van 8u00 tot 17u00.
Verhuur keukenmaterialen Levi Party Rental.
Potten, pannen, ovens, microgolven, bak- en kookplaten, frietpannen, diepvriezers, koelkasten, afwasmachines en vuilbakken Wat u ook zoekt, bij ons vindt u de perfecte materialen. Van 1 oven tot een volledige grootkeuken. Het gaat om de verhuur van keukenmaterialen in alle soorten en maten.
Nieuwe vestiging Euro Rent NV in Sint-Niklaas voor verhuur machines bouw en industrie - Eurorent Machineverhuur.
Euro Rent opent tweede vestiging in Sint-Niklaas. Euro Rent heeft al ruim 40 jaar ervaring in het verhuren van machines voor de bouwsector en de industrie. Ondertussen is het gamma al uitgebreid tot méér dan 40.000 machines die onmiddellijk beschikbaar zijn voor aannemers, installateurs en doe-het-zelvers.
Verhuur Dutry Power NV.
Al onze stroomgroepen beantwoorden aan de strengste milieunormen zowel qua uitstoot als qua geluidshinder. Ook op gebied van terrein- en werfverlichting bieden wij een uitgebreid gamma aan van lichtmasten met of zonder stroombron.Ondanks het feit dat we NOOIT inleveren op kwaliteit en service kunnen we utoch steeds de scherpste prijzen aanbieden.

Contacteer ons