Resultaten voor partybus limburg


    
partybus limburg

Uitgaansbus: The party is on the road! Partybus huren in Limburg.
Partybus huren in Limburg. Gaat u een feestje geven in Limburg, of gaat u juist vanuit Limburg naar een feest toe? Dan bent u bij de Uitgaansbus aan het juiste adres voor het huren van een partybus, feestbus, discobus of touringcar!
Startransfer DÉ EXCLUSIEVE PARTY RIDE PARTYBUS.
Of het nu gaat om een festival, evenement of andere feestelijke aangelegenheid, u bent verzekerd van een onvergetelijke reis in onze exclusieve partybus. Op zoek naar dé exclusieve party ride? StarTransfer beschikt over een omgebouwde touringcar Van Hool Astromega TD927 die uniek is in zijn soort!
Dbuzz- Dé Partybus van Limburg.
ENJOY THE RIDE. Welkom bij dbuzz. Hét adres waar u een geweldige lounge-bus kan huren voor uw vrijgezellenfeest, verjaardag, festival, personeelsuitstap, avondje op stap. Laat het feest beginnen als u opstapt! Vraag vrijblijvend uw offerte aan. Privacybeleid Dbuzz 2018 Alle rechten voorbehouden.
Tourgo Partybussen Feestbus in België voor evenementen.
die er altijd een feestje van maken. Ruim aanbod drankjes. Koffie en Thee ook aanwezig. Met meer dan 260.000 nummers. up to date geluidsinstallatie van 2000 watt. Mogelijkheid tot aansluiten van eigen DJ aparatuur. Chauffeurs en bestemmingen.: Tourgo beschikt over professioneel opgeleide chauffeurs die elk jaar opnieuw worden bijgeschoold door middel van cursussen. Ons personeel is zeer professioneel en nemen geen onnodig risico op de weg waardoor U veilig bij ons in de bus kan stappen. Tourgo is bekend met veel festivals. We komen o.a bij. i am hardstyle. Brussel summerfestival enLowlands! De partybussen van Tourgo is voorzien van 40 zitplaatsen met gezellige zitgroepen compleet met tafeltjes. Ook zijn er nog 25 staanplaatsen in de bus aanwezig. Wie we zijn. Wij staan garant voor gezelligheid en streven naar perfectie. De wensen van de klanten staan bij ons centraal. Onze visie Uw: feest begint bij ons in de bus! De tarieven van een partybus zijn gebasseerd op het aantal personen, het aantal uur dat u gebruik van de partybus wilt maken en de afstand die de partybus dient af te leggen.

Contacteer ons