Zoeken naar breda


    
breda

BOOTJE VAREN BREDA Feestelijke groepsuitjes op het water.
BBQ is prima en ook leuk om met een groepje te doen. Heel erg leuk om Breda vanaf het water te zien. Leuk en aardig personeel wat meedenkt met de groep. Je stapt op bij de nieuwe hot spot van Breda.
Bever Breda Bekijk de openingstijden van Bever Breda Bever.
Kom langs in onze winkel. Onze winkel op de Tolbrugstraat is onlangs geheel binnenstebuiten gekeerd! Je vindt onsin het hartje van Breda. Het gezellige team heeft de ervaring en expertise om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.
Breda voor iedereen Gastvrij en toegankelijk.
In Breda zijn we al goed op weg met toegankelijkheid, maar het kan nog veel beter. Het Platform Breda voor iedereen, gastvrij en toegankelijk, zijn ondernemers, horeca, hotels, zorgaanbieders, ervaringsdeskundigen en de gemeente Breda die allemaal samenwerken om het bezoek van mensen met een beperking makkelijker te maken.
Bredavandaag Hét nieuws uit Breda Bredavandaag Hét nieuws uit Breda.
dinsdag 26 oktober 09:45: Het is matchday voor NAC. Vanavond neemt de ploeg het op tegen VVV Venlo in de eerste ronde van de KNVB Beker.NAC neemt het vanavond in het eigen Rat Verlegh Stadion op tegen VVV Venlo in de eerste ronde van de KNVB Beker. De voorverkoop voor WinterWonderBeek gaat bijna van start 8:00.: dinsdag 26 oktober 08:00: De voorbereidingen voor de 13e editie van WinterWonderBeek zijn in volle gang. Aanstaande zaterdag start de voorverkoop van de vriendenkaartjes, waarmee winterliefhebbers kunnen genieten van onder andere de schaatsbaan en de roetsjbaan. Winterfestijn komt naar Breda: 'Het' is kermis, circus en wintersfeer in één!
Steunpunt informele zorg Breda StiB.
Wij gebruiken cookies. Voor iedereen die te maken heeft met mantelzorg in Breda. Waarmee kunnen wij je helpen? RESPIJTWIJZER BREDA HOE VOL IS JOUW BORDJE, MANTELZORGER? MANTELZORG BIBLIOTHEEK JONGE MANTELZORGERS. Over StiB Contact Aanmelden nieuwsbrief Vragen? 076 750 32 00 info@stib-breda.nl.
Baronie van Breda.
Oude bossen en polders in Baronie van Breda. De Baronie van Breda, gelegen in het westen van Noord-Brabant, kent de mooiste en oudste bossen in de omgeving. De bossen zijn aangelegd door 16e-eeuwse stadsbaronnen, met lange lanen, heide, vennetjes en beken.
Breda Gemeente Breda.
Veldkeuringen, winkeltijden, markten, rondvaart, zwemmen, speeltuinen, evenementen, horeca, camperplaats. Melden, gevonden voorwerpen, verloren voorwerpen, vuurwerk, gladheid. Zorg en ondersteuning. Wet maatschappelijke ondersteuning Wmo, toeslagenaffaire, thematafels, Breday, beschermd wonen, begeleiding, dak en thuislozen, zorgverzekering. Uittreksel en verklaring. Basisregistratie personen, burgerlijke stand, verklaring omtrent gedrag, garantstelling, buitenlandse documtenten registreren, bewijs in leven zijn, waarmerken kopie. Geboorte, trouwen en overlijden. Trouwen, geregistreerd partnerschap, geboorte, erkenning kind, overlijden, gebruik achternaam, scheiden. Vestigen, regelingen, vergunningen, geld, ondersteuning, ondernemersplein, contact en vragen over ondernemen. Klacht, compliment, bezwaar en schade. Klacht, compliment, bezwaarschrift, schadeclaim, zienswijze. Jeugd en onderwijs. Ondersteuning jeugd en ouders, jeugdfonds sport en cultuur, kinderopvang, leerplicht, leerlingenvervoer. Over de gemeente. College BW, verordeningen, vacatures, onderscheiding, Rekenkamer, beleid, plannen en projecten, feiten en cijfers, geschiedenis, nieuws, inkoop, verkiezingen. Uitzendingen, gast van de raad, vergaderkalender, wat doet de raad, vergaderingen, vergaderstukken, samenstelling raad, mogelijkheid invloed uitoefenen en meer. Samen tegen Corona. Ondersteuning, maatregelen, onderzoeken. Contact met de Gemeente Breda.
Meubelwinkel en woonwinkel Breda De Bommel Meubelen.
Kom dan eens langs bij de Bommel Meubelen Breda. In onze woonwinkel Breda met een oppervlakte van 1.700m2, gevestigd op de woonboulevard Breda XXL, kun je terecht voor al je wensen omtrent meubels en woonaccessoires. Je vindt hier de mooiste eetkamerstoelen, banken, kasten, tafels en fauteuils.

Contacteer ons