Resultaten voor prefab


    
prefab

Beton prefab productie - predallen, dubbele wanden, architectonisch beton.
Wij staan voor jullie klaar! Zijn het nu breedplaten, predallen of ABE-platen? Onze prefab beton service staat voor je klaar! Verhelst is niet enkel jouw trouwe producent voor prefab beton. We staan ook met al onze expertise tot je dienst.
Prefab De Pauw Betonwerken.
Prefab beton / wapening. Project: bedrijfsgebouw De Pauw. Betonkelder, Prefab, Wapening. Project: bedrijfsgebouw De Pauw webmaster 2017-03-23T1045170000.: Project: parkeergarage webmaster 2017-03-17T2103500000.: Project: wapening webmaster 2017-03-17T2102560000.: Project: kelder webmaster 2017-03-17T2103150000.: De Pauw Betonwerken bvba. 9940 Evergem België. Tel: 32 0 9 344 41 09.
De Bonte gespecialiseerd in prefab betonelementen voor infrastructuurwerken.
Beton De Bonte. Een familiebedrijf met een jarenlange ervaring in de productie van prefab betonproducten. De firma produceert op internationaal niveau betonproducten van de hoogste kwaliteit voor de spoorweg, riolerings en wegenisinfrastructuur. Het bedrijf beschikt hiervoor over de nodige productiefaciliteiten in België, Frankrijk en Turkije.
Prefab woningbouw: het unieke recept van Danilith Danilith.
Prefab bouwen is een geautomatiseerd bouwproces ook wel modulair bouwen genoemd waarbij de gevel en dakelementen in een atelier gebouwd worden en op de werf zelf gemonteerd wordt. Meer info wat, voordelen, nadelen en kostprijs over deze bouwmethode kan je hier terugvinden. Het prefab bouwproces van bouwonderneming Danilith.
Cabines de Ciney Hoogspanningscabines en prefab beton CDC NL.
Klein of groot, eenvoudig of complex: als u op zoek bent naar een prefab betonnen. behuizing, dan staat CDC - Cabines de Ciney klaar om uw plannen in werkelijkheid om. Aarzel niet om ons te bellen, te schrijven, of om een e-mail te sturen.
Verheyen Betonproducten Specialist architectonisch beton. subsidiary. Website door Pixeo.
Verheyen produceert prefab elementen in architectonisch beton op maat. Bij architectonisch beton worden de voordelen van prefab duurzaam, kwalitatief, efficiënt gecombineerd met het esthetische kleur, vorm, afwerking. Dankzij de technische ondersteuning vanaf het voorontwerp tot na de uitvoering, biedt Verheyen steeds de meest interessante oplossing.
Prefab Beton Holcim Belgique.
In de prefab wijkt de betonsamenstelling vaker af van het traditionele grove S4-beton. Dit kan gaan van aardvochtige mengsels tot zelfverdichtend beton, van beton met een kleinere maximale korrelgrootte D-max tot ultrahogesterkte beton. De verschillende betonsoorten vinden hun oorsprong eerder in een diepgaander mixdesign dan in speciale granulaten.
Prefab elementen Martens.
Martens en duurzaamheid. nl Huidige taal: Nederlands. Search Open zoekveld. Start zoekopdracht Search. De beste constructieve oplossingen met toepassing van prefab beton daar zijn de mensen van Martens dagelijks mee bezig in de civiele sector en de grond-weg, en waterbouw.

Contacteer ons